Vill du också  få ut upp till 15% mer för din bostadsförsäljning?

 

Bostäder som stylas inför en försäljning säljer i genomsnitt 7-15% högre än om den inte är stylad. Dessutom går det snabbare att sälja. Och dessutom brukar det resultera i fler budgivare. I Stockholm betyder det att vinsten ökar med hundratusentals kronor. Vem tackar nej till de oddsen?

 

Kan du då inte fixa detta själv då, kanske du frågar, och jo det kan du kanske. Men om du anlitar Admoveo Design kan du känna dig trygg med att en diplomerad inredningskonsult åtar sig uppdraget att styla din bostad. Du kan luta dig tillbaka och du behöver inte oroa dig för var du ska köpa inredningsdetaljer och möbler och framför allt hur du ska knyta ihop påsen och skapa den rätta känslan. För det är det homestyling handlar om, att spekulanter ska komma in i bostaden och känna att de har hittat hem. Det kan vi på Admoveo Design hjälpa dig med.


 

Stylingpaket

I Mini-stylingen gör du det mesta själv. Vi hjälper till med att berätta vad du ska ta bort och behålla av ditt befintliga möblemang. Vi kompletterar med enstaka inredningsdetaljer såsom textilier, bäddning och snittblommor.


 

Önskar du att få mer hjälp i stylingen och få in växter och lite annat möblemang än bara ditt eget så passar Medi-stylingen bäst. Då delar av ditt befintliga möblemang används får du även i den här stylingen en detaljerad lista vad som ska rensas bort och vad som ska vara kvar. Här kompletterar vi med mindre möbler, mattor, inredningsdetaljer, kuddar, tavlor, plädar, växter, snittblommor, färskvaror etc.


 

Om du har renoverat din bostad, hyrt ut den eller att det finns någon annan anledning till varför bostaden nu står tom, så hjälper vi till med att styla den från topp till tå. Det enda du behöver göra är att ge oss nycklar så möblerar vi upp den med tilltalande möbler och inredningsdetaljer. Innan visning säkerställer vi att stylingen är i toppskick.

 

Homestyling - så funkar det

Vill du göra allt själv men vet inte riktigt hur du ska få till det, passar en konsultation perfekt. Då gör vi ett hembesök och går igenom rum för rum vad som behöver tas bort, ändras och kompletteras. Efter hembesöket sammanställer vi en detaljerad åtgärdslista som skickas till dig.