Inredning

 

Får du inte till den där känslan i ett vardagsrum, vill du få in nya färger men vet inte hur du ska få det att hänga ihop eller önskar du hjälp med att hänga upp en tavelvägg? När vi hjälper dig med inredning börjar processen med att vi möts i ditt hem och gör en behovsanalys där du berättar vad du har för tankar och idéer kring möblemang, funktion, färg och budget. Vi skapar moodboards och skisser för att få konkretisera tankarna. När du sedan känner dig nöjd med ett förslag, får du en detaljerad inköpslista och planskiss var du ska placera möblerna. Vill du unna dig riktig service låter du annars Admoveo Design köpa in möbler, montera ihop dem och möblera upp. Allt sker efter dina önskemål och din budget.

 

Admoveo Design har rabatter hos flera företag, allt från Svenssons i Lammhult till Ikea, och väljer du att vi ska beställa varorna åt dig tillfaller dessa rabatter dig som kund.

Inredningspaket

 

 

Inredningspaketet Mini betyder att vi möts hemma hos dig eller digitalt och bollar idéer och går igenom dina behov. Du får inspiration, råd och tips från oss hur du kommer vidare med din inredning. Mötet tar ca 2h och vi summerar träffen skriftligt. En återkoppling ingår.

 

I Medipaketet blir det en mycket mer omfattande hjälp där vi börjar med en behovsanalys och går igenom dina önskemål, funktioner, tankar, färger, planlösning och din budget för rummet eller rummen. Vi sammanfattar vårt samtal och stämmer av med dig så att vi förstått varandra rätt. När vi märker att vi är på rätt väg, sätter vi igång med en moodboard som blir ett första utkast av t.ex. förslag på färg, möbler, eller material. När den första moodboarden är färdig har du här möjlighet att kommentera, komma med andra förslag etc. för den. Vi sammanställer sedan förslaget och presenterar det genom 2D-ritning (planskiss), skriftlig rumsbeskrivning, moodboard och en tydlig inköpslista med information var man kan köpa artikeln, pris, artikelnummer osv. En återkoppling ingår. 

 

 

Ibland kan det vara svårt att förstå hur något kommer att se ut, med enbart moodboard och 2D-ritning. Kanske har man svårt att förstå hur det skulle bli med en köksö istället för ett matbord i köket, eller om vissa färger verkligen gifter sig väl med varandra. Då är 3D-ritning riktigt användbart. Vid Konsultation Maxi går vi igenom samma process som vid Konsultation Medi, med skillnad att vi här kompletterar inredningsförslaget med en 3D-ritning.